Description
 
Skolappar.se: Betyg 4/5 "Ett socialt mattespel som ger adrenalinkickar"

- Adrenalinhöjande socialt mattespel!
- Utmana dina vänner eller slumpade spelare!
- Korta ronder, snabba matcher!
- Spelare över hela världen!

Elementa är ett beroendeframkallande mattespel där du utmanar dina vänner eller låter spelet slumpa fram motståndare från hela världen så att ni kan tävla i huvudräkning. Spelet utmanar dina färdigheter i de fyra räknesätten addition, subtraktion, multiplikation och division.

Elementa kan spelas bara för att det är vansinnigt roligt eller så kan du vara med i kampen om att bli vår världsmästare i huvudräkning!

Spelupplägget är enkelt. Du spelar 3 ronder om vardera 75 sekunder. Den som har flest poäng vinner matchen. Svårighetsgraden i matcherna anpassas efter spelarnas färdighet.

Rekommenderas av Mattecentrum!

Om du gillar appen, stöd oss genom att skriva en fin recension! Som alltid kan du nå oss via support@parama.se om du har synpunkter på spelet, hittat en bug eller kanske förslag på nya funktioner. Vi läser och svarar på det som skrivs av våra fans och vi uppdaterar våra appar regelbundet med nytt innehåll och nya funktioner.
MORE
  • Developer Environments Xcode
  • Frameworks Cocoa Touch OpenGL
  • Mobile Features In-app Purchases Graphics & Animation
Screenshots
 
Screenshots for Elementa - Ett socialt mattequiz Screenshots for Elementa - Ett socialt mattequiz Screenshots for Elementa - Ett socialt mattequiz Screenshots for Elementa - Ett socialt mattequiz Screenshots for Elementa - Ett socialt mattequiz Screenshots for Elementa - Ett socialt mattequiz Screenshots for Elementa - Ett socialt mattequiz Screenshots for Elementa - Ett socialt mattequiz
Add Flow

Checkout flows of some other apps

Version History:
Version: 1  (Mar, 2013 - Nov, 2013)   Show More
Official Team Members: