Description
 
Al meer dan 40 jaar heeft Becel als missie de Belgische harten gezonder te maken. Een fit hart begint bij gezonde voeding en voldoende beweging! Om fit te zijn hoef je niet meteen intensiefte gaan sporten. Maar elke minuut beweging telt!

Elke dag minstens 30 minuten actief bewegen is je doel. Het is immers wetenschappelijk bewezen dat 30 minuten actief bewegen per dag in combinatie met gezonde voeding, een positief resultaat heeft op je hart.
Deze applicatie is de perfecte aanvulling op ‘Let’s get fit’. Het programma van VTM dat streeft naar een fit Vlaanderen.

Registreer welke beweging je gedurende een bepaalde tijdsduur doet met de Hartloper en hou zo in de gaten of je genoeg beweegt.

Features:

- Motiveert je om meer te bewegen
- Beloont je als je goed je best doet om voldoende te bewegen
- Registreert hoe lang je welke beweging uitvoert
- Helpt je om je persoonlijke vorderingen te bekijken en te vergelijken


Benefit:

Beweeg minstens 30 minuten actief per dag in blokken van 10 minuten en zorg in eigen tempo voor een fittere levensstijl. Doe dit minstens 5 dagen per week in combinatie met een dagelijks gebruik van Becel in je keuken. Je lichaam en je hart zullen je dankbaar zijn.
MORE
  • Developer Environments Xcode Corona
  • Backend Own backend system
  • Analytics SDK Flurry
  • Mobile Features Push Notifications Facebook Graphics & animations
Screenshots
 
Screenshots for Becel Hartloper Screenshots for Becel Hartloper Screenshots for Becel Hartloper Screenshots for Becel Hartloper
Add Flow

Checkout flows of some other apps

Version History:
Version: 1  (Mar, 2013 - Sep, 2013)   Show More
Official Team Members: